Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bijna afgestudeerd?

De arbeidsmarkt wordt alsmaar competitiever. Heel wat studenten beginnen dan ook al heel vroeg na te denken over toekomstige jobkansen. Ben jij een van hen? Goed zo, gun jezelf wat voorsprong. Spreek ons aan op jobbeurzen of stuur ons een spontane sollicitatie om jezelf voor te stellen. Als we voelen dat er raakvlakken zijn, dan nemen we verder contact met je op. Hopelijk tot snel!

Eerste werkervaring

Je voorbereiden op een professionele carrière kan best overweldigend zijn. Zal je leven ooit nog hetzelfde zijn? Natuurlijk wel, het wordt zelfs beter. Beeld je eens in: een mooi salaris, gelijkgestemde collega's, leuke evenementen en uitdagende projecten. En misschien zelfs een bedrijfswagen! Bij Tobania krijg je het allemaal. En nog veel meer ook! Werken bij ons is een all-inclusive ervaring.

Je eigen talenten verkennen

We laten je niet verzuipen. We geven alle nieuwe Tobianen de kans om warm te draaien via voldoende training en coaching. En als je niet bang bent om zelf initiatief te nemen, dan komt alles helemaal goed. Je kan vanaf dag 1 bijkomende cursussen kiezen in onze Tobania.Academy en werken aan je soft en hard skills. Ontdek je eigen potentieel. Wij helpen je om dat potentieel waar te maken.

Maak kennis met onze starters

Ontdek ons bedrijf

Solliciteer nu!

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.