Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Carrièremogelijkheden voor iedereen

​​​​​​​

We zijn er ons van bewust dat het vooruitzicht van aantrekkelijke carrièremogelijkheden de drijfkracht is van heel wat werknemers. Om die reden hebben we een manier bedacht om een stimulerende werkomgeving te creëren. Dit zijn onze drie groeipijlers:

  1. Individuele groeitrajecten
    Wanneer je aanvoelt dat je klaar bent voor een nieuwe stap, zorgen wij voor begeleiding over de hele lijn. Na een oriëntatiegesprek tekenen we een realistisch groeitraject uit met een actieplan. Bij Tobania zijn open communicatie en transparantie twee basiswaarden.

  2. Junioropleidingen en -training
    Opstarten in een nieuwe functie of in een nieuw competentiecentrum kan aanvoelen als een sprong in het diepe. Maar dat hoeft het niet te zijn. We zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Zo bieden we bijvoorbeeld opleidingen over verschillende onderwerpen, van testautomatisering of project- en changemanagement tot sociale vaardigheden.

  3. Interne jobbeurzen
    Ieder jaar organiseert Tobania een interne jobbeurs voor al zijn medewerkers. Daarbij krijgt iedereen de kans om de andere competentiecentra binnen Tobania te leren kennen en te zien met welke projecten zij bezig zijn. Waarom? Er zijn altijd andere opportuniteiten en we willen er zeker van zijn dat jij de opportuniteit vindt die bij jou past.

“Ik ben op 15 maanden tijd doorgegroeid van Junior Business Support Officer naar HR Software Consultant. Ik heb nu een job met veel variatie, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Een perfecte combinatie. Dankjewel aan de hr-afdeling van Tobania die zorgt voor de consequente opvolging van Tobians die aan externe projecten werken.”

Mathieu Verhoustraeten, HR Software Consultant bij Toba HR Solutions.


“Mijn advies aan nieuwe Tobians? Spreek tijdens elk evaluatiegesprek openlijk over je ambities. Communicatie is cruciaal als je wil groeien. Als je wil ontdekken welke keuzes je zelf hebt, neem dan zeker eens deel aan de businessevenementen van Tobania. Dat is de perfecte gelegenheid om jezelf in de kijker te zetten en snel je interne netwerk uit te breiden.”

Michael Gillaer, Systems Engineer bij Corporate IT.

Solliciteer nu!

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.