Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Lien Robberechts

7 mins

|

13

Gepubliceerd op 22-10-2019

Case | Een ijzersterke oplossing

PolyVision kiest voor een betrouwbare softwareoplossing
PolyVision maakt architecturale CeramicSteel-wandplaten en beschrijfbare oppervlakken zoals whiteboards. Deze internationale producent met een uitstekende reputatie verwerkt ook met afbeeldingen bedrukte staalplaten, die bijvoorbeeld te zien zijn achter het spoor in sommige metrostations. Voor het productieproces van de industriële afdeling in Genk, waar staal wordt verwerkt, was sectorspecifieke technische software nodig.

Een specifieke industriële (IT-)omgeving
De staalplaten van PolyVision worden van lange rollen gesneden en daarna volgens de specificaties van de klant verwerkt. Op een computerscherm zien de werknemers precies wat ze moeten maken. PolyVision besloot deze software te updaten om hun IT-omgeving op lange termijn stabiel te houden. Hiervoor deden ze een beroep op Tobania, dat de software doorlichtte en verbeterde. PolyVision koos voor een betrouwbare offline-optie die hun eigen IT-team gemakkelijk kan onderhouden. Hierdoor was de oplossing ook geschikt voor de hardware en de omgeving van een industriële productiehal.

Een betrouwbare oplossing
De werknemers hadden een toepassing nodig waarin ze gedetailleerd konden zien wat ze moesten maken. De oplossing? WinForms, een betrouwbaar softwarepakket met een eenvoudige interface. Dankzij het gebruiksgemak kunnen de bedrijfsafdeling en de productiemanager de orders efficiënt doorgeven. Zo kunnen hun collega's op de werkvloer makkelijk informatie ingeven of opvragen, zonder dat ze daar voortdurend hulp bij nodig hebben. Er worden automatisch rapporten over hun werk aangemaakt, wat regelmatige evaluatie mogelijk maakt.

PolyVision was vooral op zoek naar software die de productielijnen niet zou doen stoppen wanneer er een softwarefout optreedt. De voorbije twee jaar is er dankzij de stabiele WinForms-architectuur geen enkele bug gemeld. Als er zich toch een probleem zou voordoen, staat Tobania paraat om het te verhelpen.

Wat kan Tobania voor je betekenen?
Heb je bijzondere software op maat van jouw sector nodig? Tobania luistert naar jouw verhaal en biedt dan de ideale oplossing. Onze duizend experts denken graag 'out of the box' en combineren jouw sectorspecifieke kennis met hun eigen jarenlange ervaring.

Solliciteer nu!

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.