Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek jouw match

Tobania is een dynamisch, 100% Belgisch en snelgroeiend Business & Technology Consulting bedrijf.

Werken bij Tobania is een all-inclusive ervaring! Wat is er inbegrepen, behalve een mooi salaris en flexibele voordelen? Uitdagende projecten, toffe collega's met een go-for-it mentaliteit, motiverende carrière- en groeimogelijkheden en on-the-job training. Dagelijkse gaming breaks, teambuilding events en pre-weekend drinks zijn ook part of the deal. Together, Open, Bright & Entrepreneurial. Echte Tobians zijn TOBE. Als we all-in zeggen, bedoelen we ALL-IN.
​​​​​​​

We praten misschien veel over business en IT, maar onze prio’s zijn duidelijk: onze Tobians komen altijd op de eerste plaats. Misschien wil ook jij één van hen worden?

Tobania 2.0: meer dan alleen maar technologie

Digitale transformatie is een indrukwekkende oefening geworden en technologie is slechts een stukje van de puzzel. Daarom hebben we in augustus 2019 Tobania 2.0 gelanceerd. Onze vernieuwde strategie omvat een drievoudig aanbod: we transformeren mensen, bedrijven en technologie. In elk van deze domeinen willen we de torenhoge ambities van onze klanten waarmaken – en onze vooruitgang toont dat we op de goede weg zijn.

Co-creatie, co-sourcing en co-training

Grenzen remmen innovatie af. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat we er geen fan van zijn. Integendeel, we gaan over de grenzen heen actief op zoek naar samenwerkingen en waardevolle relaties. Bij Tobania is het zelfs heel gewoon om samen te werken met concullega's. We willen de krachten bundelen. Iedereen weet immers dat co-creatie, co-sourcing en co-training de toekomst van Europa zijn. Doe je mee?

Klanten en medewerkers staan centraal

De bedrijfswereld, en ook de technologie, evolueert met een rotvaart. Het volstaat niet meer om enkel de problemen van vandaag op te lossen. Als je echt wil uitblinken, moet je ook een antwoord kunnen bieden op de impliciete noden en wensen van je klanten. Dat kan alleen met medewerkers die experts zijn in hun vak. Daarom benutten we het volledige potentieel van onze Tobianen met ambitieuze carrièretrajecten. 

Tobania als werkgever

15

Competence centers

Projecten voor topbedrijven

Great place to work

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Laat je emailadres achter en we nemen snel contact op.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Solliciteer nu!

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.