Vacature Business Analyst

Job type
Employee
Contract duration
Indefinite term
Functions
Analyst
Consultant
Technology
Business Analysis

Description

Life is short, work somewhere awesome ...
Discover Tobania !

Sounds interesting ? Keep reading !

Weer een bedrijf dat op zoek is naar bedrijfsanalisten die elke mogelijke tool & methodologie kennen? Klopt, maar Tobania heeft heel wat extra’s te bieden. Wij bieden jou de kans om dicht bij huis te werken. Zo profiteer je van een uitstekende work/life-balance, een niet te onderschatten voordeel!

We zoeken nog enthousiaste medewerkers voor de regio’s Leuven, Gent, Antwerpen, Hasselt en Brussel. Benieuwd? Lees verder en ontdek alle voordelen van een job bij Tobania!

Tuurlijk, wij beschouwen het als een sterk pluspunt als je over een aantal van deze vaardigheden beschikt, zoals het tekenen van UML-diagrammen of BPM(N) in MEGA, Visio, Enterprise Architect, Axure, Rational Rose ... Maar het is toch niet onze taak om jou te helpen de noodzakelijke vaardigheden te ontwikkelen om een ‚Äč‚Äčtopconsultant te worden? Wij hebben ons als prioriteit gesteld om met gepassioneerde en gedreven bedrijfsanalisten te werken. Vandaar deze vacature!

Wat houdt de job in?

Als bedrijfsanalist bij Tobania maak je deel uit van een enthousiast team van consultants, gedreven om de kloof tussen Business & IT te dichten. Als onderdeel van het Tobania-team werk je aan de cruciale sleuteltoepassingen. Wat betreft innovatieve projecten sta je aan de frontlinie, in bijvoorbeeld de detailhandel, de financiële, nuts- en HR-sectoren enz. Als bedrijfsanalist zorg je ervoor dat de resultaten in lijn zijn met de verwachtingen en strategische doelen van het bedrijf, de IT-architectuur en de belanghebbenden. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de zakelijke vereisten in eisenlijsten, waardoor er een uniforme taal ontstaat tussen het bedrijf en IT. Je definieert en implementeert projecten door procesanalyses en gebruikersacceptatietests uit te voeren.

Weke voordelen biedt deze job je zoal?

Naast interessante en uitdagende opdrachten bij Belgische topbedrijven (meestal gevestigd in Brussel of Leuven) bieden wij tevens:

  • De mogelijkheid om in een community te werken waar u uw kennis en ervaring kunt uitbreiden en met uw collega's kunt delen.
  • De mogelijkheid om op de hoogte te blijven van nieuwe en bewezen methodieken en technieken.
  • Uitgebreide trainingsmogelijkheden en een persoonlijk ontwikkelingsplan (Personal Development Plan ofwel PDP).
  • Enthousiaste collega's die jouw passie delen.
  • Leuke evenementen.
  • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van jouw ervaring (auto en brandstofkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques ...).

Requirements

Dus, jij hebt:

  • Een passie voor bedrijfsanalyse en minstens 2 jaar ervaring in deze functie. 
  • De drive om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je bent bereid in de community te investeren.
  • Wat nodig is om onze klanten te imponeren door een kwalitatieve en uitdagende procesanalyse en langdurige projectimplementatie te leveren.
  • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden in het Nederlands of Frans, en in het Engels.

Dan ben je wellicht de perfecte match voor deze geweldige job!

Laten we het tijdens een kop koffie bespreken!

Interesse in deze vacature? Geef in het vakje met opmerkingen in het sollicitatieformulier aan wanneer en waar je tijd hebt en wij zullen naar jou toe komen! Een geweldige kans om nieuwe collega's te leren kennen.

Niet wat je zoekt?  

Is deze vacature niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Als een snelgroeiend bedrijf willen wij altijd samen met jou naar alternatieve mogelijkheden binnen Tobania kijken. Laten we het erover hebben!