Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Max Baerten

3 mins

|

78

Gepubliceerd op 03-07-2019

Case | Concordia

Nieuwe look voor de website met drag-and-drop

Personaliseerbare website die leads genereert voor Concordia

Bij Concordia kun je terecht voor alle soorten verzekeringen. Met meer dan zestig jaar ervaring in de verzekeringswereld werken ze de beste gepersonaliseerde oplossingen op de markt uit. Om zijn klanten ook internationaal ondersteuning te bieden en een breder publiek aan te spreken, sloot Concordia zich in 2016 aan bij de Ecclesia Group, een van de grootste verzekeringsmakelaars in Duitsland en Europa.

Hun verouderde website had dringend een opfrisbeurt nodig om bij hun nieuwe merkimago te passen. Daarvoor schakelden ze Tobania in. Bovendien waren ze op zoek naar de juiste tools om meer leads te genereren via hun website.

Kentico als krachtig CMS-systeem

Tijdens een demo lieten we Concordia kennismaken met het CMS-systeem Kentico, een krachtige .Net-oplossing met heel wat handige geïntegreerde marketingoplossingen. Toen de website af was en de klant een nuttige opleiding had gekregen, kon hij de oplossing zelfstandig gebruiken en zijn website uitbreiden zonder hulp van buitenaf. Hoe dan ook blijven we steeds paraat staan voor Concordia en geven we hen advies over websitemogelijkheden die voor hen interessant kunnen zijn.

Open en transparante communicatie

Bij Tobania werken we nauw samen met onze klanten door regelmatig samen te zitten en oplossingen voor te stellen. Voor ons is open en helder communiceren essentieel om elkaar goed te begrijpen en te achterhalen wat onze klant precies voor ogen heeft.

We zijn niet gewoon een leverancier, maar een echte partner. Samen houden we de blik op onze doelen en bij vragen of problemen staan we steeds klaar voor onze klanten.

Wat kan Tobania voor je betekenen?

Tobania is een partner met een rugzak vol ervaring op het gebied van websites en gepersonaliseerde toepassingen. Onze meer dan duizend experts nemen de wensen en noden van onze klanten nauwkeurig onder de loep en stellen dan de oplossing voor die het best bij hen past.

concordia-logo.png

Solliciteer nu!

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.