Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hendrik Albrecht

3 mins

|

15

Gepubliceerd op 03-07-2019

Case | Stephex Group

Tobania groeit samen met jou
Dagelijkse ondersteuning voor een aanstormend bedrijf
Stephex Group is gespecialiseerd in de handel in renpaarden van wereldklasse en de verkoop van luxestallen en hypermoderne motorhomes. De voorbije tijd kende het bedrijf – een van de grootste spelers in deze sector – een mooie groei. Daarom was het op zoek naar een technische partner die kon helpen om alles in goede banen te leiden. Tobania ging die uitdaging met plezier aan, versterkte het IT-team van Stephex Group en ontzorgde het bedrijf door de dagelijkse technische ondersteuning voor zijn rekening te nemen.
Gepaste ondersteuning voor een bedrijf in volle groei
De belangrijkste taak van Tobania? De snelle groei van Stephex Group in goede banen leiden door samen te werken met het IT-team en de stakeholders van het bedrijf. Het doel was om de service van het bedrijf constant te verbeteren, zodat deze meegroeide met het bedrijf zelf.
Om die verbetering mogelijk te maken, leverde Tobania de nodige hardware en software (inclusief Active Directory en MS Exchange Server), zodat de dagelijkse administratie van Stephex steeds vlot en betrouwbaar kon werken. De nieuwe software maakte ook uitgebreidere beveiligingsanalyses en een betere bescherming tegen aanvallen mogelijk. Daarnaast beheerde en ondersteunde Tobania de server, hypervisor-infrastructuur en cloudgebaseerde services, met een erg veilig netwerk als resultaat. Tobania was ook verantwoordelijk voor de hosting van de virtuele machines.

Dagelijkse ondersteuning in een beveiligde IT-omgeving
Tobania tilde de werking van kritieke toepassingen en infrastructuur bij Stephex Group naar een hoger niveau. De oplossing hiervoor ontwikkelden ze samen met het IT-team van het bedrijf zelf. Dankzij een vlotte communicatie en samenwerking werden grote projecten vlekkeloos opgestart en voltooid, ging de kwaliteit van de service erop vooruit en verhoogde het veiligheidsniveau. En dankzij de 24/7 ondersteuning door ons Security Operations Center in Hasselt waren ook de eindgebruikers helemaal tevreden. Ook vandaag nog ondersteunen we Stephex Group volop en helpen we het bedrijf bij eventuele IT-problemen meteen uit de nood.

Wat kan Tobania voor je betekenen?
Ben je op zoek naar een partner om je huidige structuren in een operationeel model te gieten dat meegroeit met je bedrijf? Heb je een IT- en beveiligingspartner nodig die de klok rond IT-ondersteuning biedt? Onze negenhonderd experts maken het verschil voor jouw bedrijf. We zoeken graag samen met jou de oplossing die het best aansluit op je doelstellingen.

Solliciteer nu!

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.